Σωτήριος Αδαμίδης MD, PhD

 

Διευθυντής

Α' Παθολογικής Κλινικής

Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

τηλ. : 6934304993

e-mail : adamidis@yahoo.com

 

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Κτήριο Δ' - 7ος όροφος

Καθημερινά 08:30-15:00

 

τηλ. : 2106157106

κιν. : 6936124207

fax : 2106109028

adamidis.sotiris@yahoo.com

Προσωπικό Ιατρείο

Θησέως 40, Μαρούσι, 15124

 
τηλ. : 2108069971
κιν. : 6936124207
fax : 2106149157
adamidis.sotiris@yahoo.com

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ως πρόεδρος της European Society of Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity (ESoDiMeSO) σας καλώ να συμμετάσχετε στο 3ο συνέδριο στην Ερέτρια στις 15-16 Οκτωβρίου 2016.

Ύστερα από την επιτυχία την οποία σημείωσαν τα δύο πρώτα συνέδρια της ESoDiMeSO, επιτυχία που βασίστηκε στη δική σας ανταπόκριση , τόσο των ιατρών όσο και των λοιπών συμμετεχόντων, δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη για συνεχή ενημέρωση σε θέματα επικαιρότητας σχετικά με το μεταβολικό σύνδρομο και όλο το εύρος των παθήσεων με τις οποίες αυτό σχετίζεται.

Σκοπός μας και φέτος η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων έξω από τις συνηθισμένες αναφορές που συνήθως γίνονται σε αντίστοιχες εκδηλώσεις. Στόχος μας, να γίνει με απλό τρόπο, ακόμα και για τους μη ειδικούς, κατανοητή η σειρά αυτών των μεταβολικών διαταραχών, που συναντάται όλο και πιο συχνά στην Ευρώπη, για να πυροδοτηθούν στη συνέχεια οι αναγκαίες κλινικές προσπάθειες στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας.

Εγγύηση της επιτυχίας του συνεδρίου και αυτή τη χρονιά, οι εκλεκτοί συνάδελφοι, που θα μας μιλήσουν για τις εξελίξεις στο μεταβολικό σύνδρομο, την παχυσαρκία και το διαβήτη. Έμφαση θα δοθεί και πάλι στους τομείς της άσκησης, της διατροφής και της φαρμακευτικής προσέγγισης, με παρουσίαση όλων των νέων φαρμάκων με απλό και κατανοητό τρόπο.

Θέλουμε να φέρουμε κοντά τους συναδέλφους ιατρούς, τους φαρμακοποιούς, τους διαιτολόγους, τους ψυχολόγους, το κοινό αλλά και τις φαρμακευτικές εταιρείες σε μια προσπάθεια γόνιμης ανταλλαγής απόψεων πάνω στην καινούρια γνώση, όπως με μεγάλη επιτυχία κάναμε και στις δύο πρώτες διοργανώσεις.

Είμαστε ομάδα, δουλεύουμε σαν ομάδα στην Ευρώπη του σήμερα με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα που αφήνει πίσω της τις στείρες πολιτικές, ενώ στο μυαλό μας πάντα έχουμε την προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με σταθερά βήματα και ορθή επιστημονική γνώση.

 

Ο πρόεδρος

Αδαμίδης Σωτήριος M.D, Ph.D
Δ/ντής Α΄Παθολογικής Κλινικής
Ιατρικού Αθηνών

 

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

Πρόσκληση Συνεδρίου ESoDiMeSO

Φυλλάδιο Συνεδρίου ESoDiMeSO

Τελικό Πρόγραμμα Συνεδρίου ESoDiMeSO

Δελτίο Τύπου Συνεδρίου ESoDiMeSO

European Society of Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity (ESoDiMeSO)

Block [footerr] not found!